Suicidal Angels: headliner turné budapesti állomással!

Haverock Közösség

Profanation over Europe 2024 tour

A covid okozta lezárások utáni első önálló headliner turnéjára indul a Suicidal Angels, melynek budapesti állomása is lesz, március 13-án a Barba Negrában! Ráadásul az új SA lemez is a kanyarban.

SUICIDAL ANGELS – Bloody Ground (OFFICIAL VIDEO CLIP):

A turné vendégeként Athénból jön a CRIMSON FIRE. A görög hard és heavy metal csapat számlájára írható három lemez és megannyi koncert például az Uli Jon Roth, Anvil, Exciter, Tokyo Blade, Cloven Hoof társaságában.

CRIMSON FIRE – Set the Night on Fire (Official Video)

De itt lesz a luxemburg-i Fusion Bomb is, amely nem egy tipikus thrash metal banda. Feszegeti határait, soron következő nagylemezén pedig kifejezetten nagy hangsúlyt fektet majd a 90-es évek experimentális thrash vonalára, amely akkoriban nem kaphatott nagy figyelmet a grunge betörése miatt. A Fusion Bomb zenélt a Megadeth, a Tankard, a Trivium, a Krisiun és a Blind Illusion előtt is.

FUSION BOMB – Confessions (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Szuper hír:
a csomagot csupán 999 forintért is megnézhetitek,
ha regisztrációs jegyet vásároltok:
Esemény:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.