Lordi – 2-3 évente visszatérnek ijesztgetni

Hard Rock Magazin

Finnország Eurovízió-győztes szörnymetál bandája, a KISS által motiválódott, maszkokban fellépő Lordi 2009 óta rendszeresen, 2-3 évente visszatér hazánkba. Legközelebb jövő év március 23-án árasztják el zombikkal és slágerekkel Budapestet.

Headliner turnét jelentett be 2024-re a Lordi. A finn szörnymetál banda 2023-ban a Sabaton és a Babymetal oldalán népszerűsítette ‘Screem Writers Guild’ nagylemezét, most pedig önálló koncerten is bemutatja azt: Budapesten március 23-án játszanak a Barba Negrában. Így közel másfél évvel az előző koncert után – amikor még a monstre hétlemezes kiadványukkal jártak nálunk – láthatja a hazai közönség a látványos színpaddal és gegekkel érkező szörnykaravánt!

A Livesound bemutatja: The Unliving PicTour Show ’24
Lordi
+ special guest
Barba Negra, 2024. március 23.
Belépőjegy elővételben a Rock1-nél, a Tixánál és az Eventimnél vásárolható 10 990 Ft-ért, a koncert napján 11 900 Ft-ba fog kerülni.
További információk az esemény Facebook-oldalán.

Lordi

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.