Ace Frehley – Érkezik az új szólólemeze

Fémforgács

10,000 Volts címmel az MNRK Music Group gondozásában jelenik meg Ace Frehley, a KISS eredeti szólógitárosának új szólóalbuma. A 72 éves gitáros 11 dalos lemeze 2024. február 23-án kerül a boltokba, amiről máris itt van címadójának hivatalos videója.

Ide tartozó hír, hogy a KISS december 1-jén és 2-án a New York-i Madison Square Gardenben adta utolsó élő koncertjeit, ám a második este ráadásában kiderült, hogy az egésznek még sincs vége, a zenekar ugyanis digitális avatarként folytatja tovább karrierjét.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.