Alaposan kipucol a Brand of Sacrifice új száma

Nuskull Magazin

Szintet lépett a Brand of Sacrifice: a kanadai deathcore-brigád mostantól a világ egyik legprominensebb metalzenei kiadója, a Nuclear Blast felhozatalát erősíti. Ahogy pedig az általában lenni szokott, a szerződéskötést egy új dallal koronázzák meg, ez a Purge.

A friss tétel még tovább szélesíti a nem kevés elektronikával kacérkodó, de ennek ellenére is baromira súlyos zenét játszó srácok palettáját. Kyle Anderson énekes így fogalmazott a dal egyfajta önreflektív tulajdonságát illetően:

A Purge kíméletlenül elmélyül a függőség témájában, egyszerre szőve az addikció elleni küzdelem és az ellenállóképesség narrativáját. Egy óda a személyes átalakuláshoz, és bemutatja azt az utat, amely az élet kihívásai közepette önmagunk legjobb formája felé vezet.

A fiúk ezúttal se aprózták el a dolgot: a dal most is egy igényes, látványos és gyönyörűen fényképezett videót kapott, amit alább már meg is lehet csodálni:

//www.youtube.com/watch?v=D7pfuVSK_B0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.