Amon Amarth – Saxons and Vikings – klippremier

Fémforgács

Saxons and Vikings című számhoz készítette el új videóját az Amon Amarth. A dal legutóbbi The Great Heathen Army albumukról való, a klipben és vokálban pedig az angol heavy metal legenda, a Saxon tagjai szerepelnek.

Hatalmas megtisztelés és elképesztő élmény volt felvenni ezt a dalt a SAXON legendáival. Nagyon örültünk, hogy elvállaltak a szereplést, és legfőbbként nagyon szórakoztató volt velük videózni. Szerintem nagyon jó lett a videó, igazán epikus. Tökéletesen megragadja a dal lényegét, a harci jelenetek pedig fantasztikusak!” – mondta Johan Hegg.

A Saxons and Vikings elkészítése igazán jó móka volt, a harci jelenetek epikusak, a dal pedig klassz.” – tette hozzá a Saxon részéről Biff Byford.

Az Amon Amarth 2024-ben visszatér Észak-Amerikába az eddigi legnagyobb turnéjával, olyan vendégekkel mint, a Cannibal Corpse, az Obituary és a Frozen Soul.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.