Új dallal rukkolt elő a februárban érkező kislemezéről a Gate69

Rockvilág.hu online rockmagazin

Megjelent a Gate69 új kislemezének előfutára, az Eternal Return. A lemez a VIJATIYA címet viseli majd, öt dallal, egy introval és egy outroval, illetve több videóval érkezik, várhatóan februárban. A Gate69 egy alternatív-metal zenekar Debrecenből, akik az undeground kohójában vegyítik kedvükre a műfajokat. Védjegyeik az éles zenei váltások, az energetikus koncertek és a kurrens világra adott mitizáló reflexiók mellett a szarkazmus, a cinizmus, az irónia, a humor, amiket az önértelmezésben akár egész a shitposting szintjéig elvisznek.

Az Eternal Return a komolyabb dalok vonulatához tartozik. A technoszféra totalizálódása, a mesterséges intelligencia előretörte kapcsán tematizál egyfajta poszt-apokaliptikus, poszt-antropocén horizontot; a bajok eredetét azonban mégiscsak az ember évezredek óta meg nem haladott kicsinyes tulajdonságaiban jelöli meg.

Gate69 Eternal Return:

 

A dal felvétele és masterelése a Riverside stúdióban készült.
A videó pedig Gerő András és a mesterséges intelligencia közös munkája

.

Facebook: https://www.facebook.com/gate69official
YouTube: https://www.youtube.com/@officialgate69
Spotyfy: https://open.spotify.com/artist/1Mh5bP3GBDIvbOsbKkh0aN
Instagram: https://www.instagram.com/gate69official/

Bandcamp: https://gate69.bandcamp.com/music

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.