A Jinjer énekesnője vendégeskedik a P.O.D. új dalában

Nuskull Magazin

Gőzerővel szorgoskodik a P.O.D. a legújabb lemeze, a Veritas promóján, ami nem is csoda, ugyanis a rap metal-trió hat éve nem élte át ezt a fajta izgalmat. Nem tudni, hogy csak mert kiestek a ritmusból, vagy pont ellenkezőleg, és biztosra akarnak menni, de már most el is durrogtatják az ütőkártyáikat. Ezt úgy kell érteni, hogy a lemez első kedvcsinálójában a Lamb of God torka, Randy Blythe featelt, most pedig a szépen, lassan a csúcsra ért ukrán Jinjer énekeshölgye, Tatiana Shmayluk lejt pár verzét Sonnyékkal.

Még szerencse, hogy Tati egy ideje áttelepült az ‘Államokba, a száma pedig kb. minden második rock- és metalzenésznek megvan, így az Afraid to Die klipjébe is be tudott ugrani, mint disztópikus sivatagi hercegnő. A dal amúgy echte P.O.D.-trekk lett, sok-sok rappeléssel, markáns basszusgitár-ujjazással, nagggyon cheesy kórussal, és most már Miss Shmayluk összetéveszthetetlen orgánumával. A madarak pedig azt csiripelték, hogy nem csak ő és Randy vendégeskednek majd a lemezen, de ne lőjünk le minden poént, irány inkább 2002!

//www.youtube.com/watch?v=ah80WZaJH54

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.