The Halo Effect – The Defiant One – új dal és videó

Fémforgács

Bemutatta új single-dalának videóját a The Halo Effect. A The Defiant One című daluk még első lemezük, a Days of the Lost stúdiós munkálatai közben született.

Miközben egy kicsit még várakoztatunk benneteket, mielőtt megmutatnánk, mit írtunk és rögzítettünk a következő albumra, itt van a The Defiant One. Ez a dal a Days of the Lost lemezünk session ideje alatt került rögzítésre, és ez az egyik olyan dalunk, amit az elmúlt évben élőben is játszottunk.” – mondta a dalról a zenekar énekese, Mikael Stanne. „A videót a göteborgi Pustervikben forgattuk a svédországi teltházas turnénk alatt, megörökítve bennünket a szülővárosunkban, néhány közeli barátunk körében. Jó szórakozást kívánunk!

A The Halo Effect 2024. március március 7-én a Meshuggah: monumentális turnényitó koncertjén lép fel a Barba Negrában, az Avatar és a Mantar társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.