Klipet kapott az új Judas Priest dal a Trial by Fire

Rockvilág.hu online rockmagazin

Invincible Shield címmel tavasszal érkezik a veterán Judas Priest következő nagylemeze.  Előbb a Panic Attack, majd a Trial By Fire dalt ismerhette meg a nagyérdemű. Utóbbihoz most pedig klipet is megjelentettek Rob Halfordék.

„Határozottan több csavar és fordulat lesz ezen a lemezen. Pár zenei résszel bővebb lesz. Már korábban is használtam a ’progresszív’ kifejezést – árulta el a gitáros Richie Faulkner még pár hónappal korábban. – Abban az értelemben progresszív, hogy nem verze-kórus-verze-kórus-szóló-kórus-vége felépítésű. Ez inkább zenei rész-verze-zenei rész… egy kicsit olyan, mint a Sinner vagy a Tyrant vagy valami ilyesmi… Ez a ’70-es évekbeli Priest, de semmiképpen sem egy retro album. A ’70-es évek Priest-hatása progresszív értelemben, de úgy hangzik, mint a Priest 2023-ban.”

JUDAS PRIEST – Invincible Shield
(03/08 – Epic Records)

1. Panic Attack
2. The Serpent and the King
3. Invincible Shield
4. Devil in Disguise
5. Gates of Hell
6. Trial By Fire
7. As God Is My Witness

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.