Pénteken már a negyedik Total Breakdown buli lesz a Metro Clubban.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pénteken már a negyedik Total Breakdown buli indul a Metro Club színpadán.  “Kezdjük a Decembert egy óriási dühöngéssel amit nem más, mint a Sleeping Serpent fog beindítani! Ez az este egy kicsit keményebb lesz, de ugyan olyan szerethető, mint az eddigi metal discóink, ami ez a koncert után sem marad el! Készítsétek fel magatokat és barátaitokat is egy deathcore-al teli éjszakára, mindenkit várunk hatalmas szeretettel, gyertek-gyertek!”
 
A koncert után hajnalig pedig startol a Metal disco:

 Bring Me The Horizon, Lorna Shore, Asking Alexandria, Chelsea Grin, Architects, Brand Of Sacrifice, While She Sleeps, Slaughter To Prevail, Bad Omens, Thy Art Is Murder, I Prevail, Fit For An Autopsy, Electric Callboy, Suicide Silence, Bury Tomorrow, Shadow Of Intent, Fit For A King, Signs Of The Swarm, Motionless In White, Distant, Northlane, Within Destruction, Parkway Drive, Whitechapel, Imminence, Carnifex, Falling In Reverse, Enterprise Earth, Ice Nine Kills, To The Grave, Currents, Darko US, Beartooth, Angelmaker, I See Stars, Paleface Swiss, The Amity Affliction, A Day To Remember és a többiek!
 
TOTAL BREAKDOWN – On the stage : SLEEPING SERPENT
Kapunyitás: 21:00
Koncert: 21:30-tól
Metal disco: 22:30 – 04:00

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.