The Hope Conspiracy – A nyugati politikusok mind ugyanabból a disznóvályúból esznek

Fémforgács

Januárban kiadott négy dalos visszatérő EP-jük, a Confusion/Chaos/Misery után bejelentette új lemezét a The Hope Conspiracy. Az amerikai metalcore banda új lemeze EP-jük folytatásaként Tools of Oppression/Rule by Deception címmel május 31-én fog megjelenni és témájában a nyugati társadalom összeomlásáról és a kihalás szálán álló emberiségről szól.

A nyugati politikusok, legyenek akár bal, akár jobboldaliak, mind ugyanabból a disznóvályúból esznek. Mindegyikük a vállalatok tulajdonában van. A dolgozó embereket évtizedekkel ezelőtt átverték. A hivatásos hazudozókat nem érdeklik a tisztességes bérek, az emberi jogok, a megfizethető egészségügyi ellátás vagy a levegőnkben, a vizünkben és az élelmiszereinkben lévő mérgek. Mindkét oldal az emberek érzékenységére játszik, hogy gyűlöljük egymást, miközben jövedelmező adományokat és menetparancsokat fogadnak el a pénzéhes milliárdosoktól. A sátorvárosok és a burjánzó hajléktalanság holnapra eltűnhetne, ha tényleg azt akarnák, hogy így legyen. A rendszert arra tervezték, hogy eltiporja a hétköznapi embereket. Ha most nem érzitek, akkor majd fogjátok. Ha most nem látjátok, akkor majd fogjátok. Ez egy közelgő vihar a horizonton, és nincs menekvés előle. A nyugat halott, és közel a vesztünk!

A lemezről elsőként The West Is Dead daluk kapott videót.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.