Mike Portnoy nyitott a Mangini érás dalok eljátszására is.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Október végén érkezett a hír, hogy 13 év után némileg váratlanul Mike Portnoy visszatér a Dream Theaterbe, ezzel egyidejűleg Mike Mangini pedig távozik. Most Mike Portnoyt kérdezték a New York-i Rock & Roll fantasy keretein belül, hogy fog e dalokat játszani az elmúlt időszakból, ő pedig nem zárkózott el előle.

“Túl korai megmondani. Amikor 13 évvel ezelőtt kiléptem a bandából, én írtam a setlistet és hasonlókat. Most még nem is beszéltük róla, hogy mi lesz az új rendszer. Természetesen nyitott vagyok rá, így biztosan megtenném, ha ezt akarják…..”

Arra a kérdésre, hogy miben most más a rendszer mint régen így felelt:
„Azt hiszem, amikor sok évvel ezelőtt otthagytam a zenekart, túl sok dologért feleltem én, viszont mostanra már annyira hozzászoktak ahhoz, hogy inkább kollektív zenekarként működjenek, így teljesen más a szituáció mint amikor még ott voltam. Meg kell találnom a helyemet anélkül, hogy bárki lábujjára lépnék. Tiszteletben kell tartanom, hogy mindezt végig nélkülem csinálták”

“Szóval bármit is akarnak tenni, nyitott vagyok rá. De ennek ellenére annyi zenénk van, amihez visszatérhetünk és eljátszhatjuk, hogy… Én személy szerint alig várom, hogy újra elővegyem ezeket a dalokat, de ha ők is akarnak újabb számokat is játszani, az is megfelel nekem..

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.