Ryujin – The Rainbow Song – új lemezelőzetes videó

Fémforgács

2024. január 12-én adja ki debütáló albumát a japán szamuráj metal banda, a Ryujin (korábban Gyze néven működtek). A lemez producere a Trivium főnöke, Matt Heafy, aki hat dalukban is közreműködik, többek között az alábbiakban látható The Rainbow Song-ban is.

Ez a dal ’90-es évek japán anime dalainak és a power metalnak a fúziójaként jellemezhető. Mindannyian nagyon imádjuk! A klipben természeti felvételek láthatók a szülővárosomról, Hokkaidóról, valamint ainu törzsi viseletek is feltűnnek, mivel nagyon büszke vagyok az itteni csodálatos környezetre. Az eredetileg a pisztrángokról szóló szöveget Matt dolgozta fel, és a refrént is elénekelte velem. Emellett ez az első dal, amelyben nincs hörgés, és hallhatjátok az első magas hangú kiáltásomat is a szólóm előtt!” – mondta a zenekarvezető Ryoji Shinomoto.

A Ryujin egy olyan zenekar, amely meghódítja a világot.” – tette hozzá Matt Heafy. “A The Rainbow Song egy olyan szám, amely véleményem szerint áthidalja a szakadékot, és rajongók egész sorát fogja a Ryujin mellé állítani. Már az első hallgatásnál azon fogjátok kapni magatokat, hogy együtt énekeltek velük!

Ryujin – Ryujin

(Napalm Records)

1. Hajimari

2. Gekokujo

3. Dragon, Fly Free

4. Raijin and Fujin (feat. Matthew K. Heafy)

5. The Rainbow Song (feat. Matthew K. Heafy)

6. Kunnecup (feat. Mukai Wataru)

7. Scream of the Dragon

8. Gekirin

9. Saigo No Hoshi (feat. Matthew K. Heafy)

10. Ryujin

11. Guren No Yumiya (feat. Matthew K. Heafy)

12. Saigo No Hoshi (feat. Matthew K. Heafy)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.