Judas Priest – Tűzpróba

Hard Rock Magazin

A Judas Priest is új kislemezdallal rukkolt elő. A Trial By Fire címe bár elég kommersz, a zenészek rendesen odatették magukat. A dalt meghallgatva még Tim Ripper Owens is elismerően nyilatkozott.

A brit heavy metal legendája, a Judas Priest szöveges videóval jelentette meg második kislemezdalát, a Trial By Fire-t a jövő év március 8-án megjelenő ‘Invincible Shield’ albumról. Úgy látszik, a marketingkampány része, hogy nem hozzák nyilvánosságra a dalcímeket, a borítóról készült promóképeken is szándékosan elmosódott a szöveg. A KK’s Priest énekese, az egykori Judas Priest-dalnok Ripper Owens a közösségi oldalon keresztül gratulált egykori társainak a produkcióhoz: „Jól hangzik! Nagyon jók vagytok mind, az biztos!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.