Vale Of Tears – EP premier

Fémforgács

Oxymora I. címmel jelent meg 25 éves hazai death metal veterán, a Vale Of Tears új, három dalos EP-je. A kislemez borítóját Havancsák Gyula (Hjules Illustration and Design) készítette, vokálként pedig Mikus Tamás (Agregator) és Kelner Péter (Eradication, Meankind) vendégeskedik. Keverés és mastering Horváth István (Blind Myself, Insane, stb)

Nem kevés időbe telt mire újra megtaláltuk a saját hangunkat. Az Oxymora I.-hez már 2021-ben elkészítettük a demo felvételeket, az ezt követő időszak pedig az intenzív tanulásról szólt. Többször elakadtam az úton, nem voltam biztos sem a képességeimben, sem a hallásomban. Ekkor jött Horváth Pisti és megmentette az egész projektet. Nagyon sokat tanultam tőle: őszinte visszajelzéseivel helyretett és a makacsságom ellenére is ráterelt egy olyan fejlődési útra, ahol nem volt már kérdés, hogy ezek a dalok végre megfelelő minőségben jelenhetnek majd meg.

Támogatott bennünket türelemmel, mikrofonnal, fröccsökkel, jó tanácsokkal és nem utolsó sorban a végső mix és master is az ő keze munkáját dicséri! Hatalmas ötlet volt Feritől bevonni Pistit, iszonyatosan hálásak vagyunk, hogy elvállalta ezt a feladatot!” – mesélte Tárnoki József gitáros az EP születéséről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.