Boldog szülinapot Teddy, immár 121 éve őrzöd az álmunk! – Remek punk koncertek szombaton az S8-ban.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Söralátét mindig is híres volt a fura eseményeiről, elnevezéseiről, és ez most sem lesz másképpen, hiszen 2023. november 18-án (szombat) az S8 Underground Clubban, a 121 éves Teddy mackó születésnapját ünneplik meg több hasonszőrű zenekarral, mint az Eresz Alá Szorult Uborkával (punk), a Rainbow Puke-kal (ska-punk), és a Paradogsszal (oi! punk).

A zenekar idei koncertszezonja lassan véget ér és arra, hogy egy társadalomkritikában utazó banda miért ünnepli meg A Plüss Mackó születésnapját, csak annyi választ kaptunk, hogy: “Mondja azt bárki, hogy nem érdemli meg. Bármilyen részegen is megyünk haza, Ő sosem panaszkodik, hogy büdösek vagyunk.”

Helyszín: S8 Underground Club 1148 Budapest Kerepesi út 26.
Belépő elővételben: 2000 Ft
Belépő a helyszínen: 2500 Ft

Facebook esemény: IDE KATTINTVA

Eresz Alá Szorult Uborka – EASZU
https://www.facebook.com/Ereszalaszorultuborka/

Söralátét
https://www.facebook.com/soralatet
https://soralatet.com

Rainbow Puke
https://www.facebook.com/rainbowpuke/

Paradogs
https://www.facebook.com/paradogs77/

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.