Hobo – Új album, dedikálás, lemezbemutató

Hard Rock Magazin

A sorrend egészen pontosan ez: holnap (csütörtökön) premier előtti dedikálás az MG Records lemezboltjában, pénteken reggel megjelenik Hobo új albuma, pénteken este pedig lemezbemutató koncert a Nemzeti Színházban.

Ha jól számolunk, akkor Földes László, azaz Hobo gazdag szólóéletművének 24. albuma jelenik meg november 17-én ’Rádió’ címmel, amelyet a következő prológussal vezet fel:
„Az album hosszú, nehéz, fájdalmas és mégis szép utat próbál megjeleníteni. A régebbi idők és dalok mellett azt is felmutatja majd, hová jutottam, hol tartok most. A vicces és gunyoros visszaemlékezések, az emberi természet rohamos romlása, a fájdalmas veszteségek mellett az ezeknél sokkal fontosabb dolgok, a szerelem, a szeretet, a hűség, a hazaszeretet dalai is hallhatóak az lemezen. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a mai világban van okom ilyesmiről írni és énekelni.”
Az új anyag CD-n lesz kapható, amelyet az MG Records lemezboltjában (1091 Budapest, Üllői út 31.) már holnap (csütörtökön) is átvehetik azok, akik dedikáltatni szeretnék 17 órától az albumot.

November 17-én (pénteken) 19 órától pedig a Nemzeti Színházban ad lemezbemutató koncertet Hobo, az előadásra korlátozott számban még kaphatók belépők a Jegymesternél.

’Rádió’ dallista:

01. DJ Hobo belépője
02. Satisfaction
03. DJ Hobo II.
04. Nem leszek én huligán
05. DJ Hobo III.
06. A Vörös Lámpa himnusza
07. DJ Hobo IV.
08. Cici címlap
09. DJ Hobo V.
10. Csipcsirip
11. DJ Hobo VI.
12. Brezsnyev bugi vugi
13. DJ Hobo VII.
14. Harc a madárral
15. DJ Hobo VIII.
16. Vabank
17. DJ Hobo búcsúja
18. Rock and Roll meghívó
19. Részegesek indulója
20. A remény balladája
21. Az ám, hazám
22. Az Úr haragja utolér
23. Pécsi lány
24. Óh, azok a hatvanas évek
25. Amíg élek, játszom
26. Finálé

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.