Knoll – Spoken – lemezelőzetes dal

Fémforgács

Hamarosan új albumát adja ki az amerikai death/grind/noise vonalas Knoll. Harmadik As Spoken című lemezük 2024. január 24-én fog megjelenni.

Mindannyian szeretnénk valami olyasmit készíteni, ami élőben egyaránt kihívást jelent számunkra, és a közönségnek.  Amíg a stúdióban voltunk, rengeteg Imperial Triumphantot és Gulch-ot hallgattunk. Úgy gondoljuk, ezeknek a zenekaroknak az intenzitása is segített bennünket, valamint az a hatalmas belső nyomás, hogy valami olyat hozzunk létre, ami egyszerre őszinte, intenzív és ütős.” – mondtál új lemezükről.

Kedvcsinálóként máris itt van a lemez címadó dala.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.