Wolfsnächte 2024 – Farkasok, templomosok, törpök veszik be a Dome-ot

Hard Rock Magazin

2024-ben egy új albummal jelentkezik a német Powerwolf, akik szerencsére már hazajárnak hozzánk és nálunk is bemutatják a friss korongot. Nem is akárhol és nem is a megszokott keretek közt. A ‘Wolfsnächte Tour 2024’-re keresztelt utazásra a Hammerfall és a Wind Rose kíséri el a farkasfalkát az MVM Dome-ba.

A 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik, ráadásul a gigantikus, 16 állomásos körút budapesti állomása a hazai Powerwolf-koncertek eddigi legnagyobb szabásúja, leglátványosabbja lesz október 22-én az MVM Dome-ban! Az nem vitás, hogy a Powerwolf az elmúlt években csúcsra tört, nemcsak Európában, de világszerte vált milliók kedvencévé, a színtér megkerülhetetlen és meghatározó csapatává, tulajdonképpen azok sem tudnak szó nélkül elmenni mellette, akik esetleg kevésbé kedvelik a stílust. Olyan látványvilágot és arculatot teremtettek, amely túlmutat az egyébként kifejezetten szerethető és befogadható metálzenén. Igen, merthogy itt már nemcsak a zenéről van szó. A Powerwolf egy jelenség, egy közösség. A dalok ott zengnek a fülünkben, akarva-akaratlanul is dúdoljuk a refrént, miközben a színpadon nem egy koncertet, hanem egy előadást, egy színházat látunk. Ámulatba ejtő díszlet, pirotechnika és show-elemek: valóban libabőrös élményben lehet része a nézőnek, legyen az rocker vagy sem. A magával ragadó és látványos show már itthon is látható volt többször, de 2024-ben a Powerwolf az eddigi legnagyobb durranásra gyúr az eddigi legnagyobb hazai helyszínen, úgyhogy készülj Budapest, készüljetek farkasok! A svéd power metal ikon Hammerfall és az olasz fantasy power metal Wind Rose társaságában – akik szintén nemrég jártak hazánkban első headliner turnéjukkal – érkezik Budapestre jövő októberben a Powerwolf.

A H-Music bemutatja: ‘Wolfsnächte Tour 2024’
Powerwolf, Hammerfall, Wind Rose

MVM Dome, Budapest, 2024. október 22.
Jegyek: november 10-én 10 órától, a Rock1 oldalán.
További információk az esemény Facebook-oldalán.

Powerwolf

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.