Stillbirth – Homo Deus – új videó

Fémforgács

Homo Deus dalának friss videójával jelentkezett a brutal death metalos német Stillbirth. A videót a zenekar ez év eleji Indonéziai turnéjuk szabadidejében rögzítette, ahol is legutóbbi azonos című lemezük dalait mutatták be.

A Stillbirth idén április 23-én adta ki Homo Deus című nyolcadik albumát, amely koncepciójában előző lemezeik az Annihilation of Mankind, a Revive the Throne és a Strain of Gods történetét folytatják. Az emberiség nagy bukása után (Annihilation of Mankind) lassan kilábal abból, hogy a kihalás szélére került. Azonban a profitéhség és a hatalomra való törekvés arra készteti az emberiséget, hogy maximálisan kizsákmányolja a bolygót. A szeméthegyek az egekig halmozódnak és a tiszta víz a legnagyobb kincsnek számít. De az emberiség, most sem tanult korábbi hibáiból, többre törekszik, és nem telítődik, bár bőségben él. Ez a viselkedés nem tolerálható, és az igazi Teremtő megmutatja az arcát, hogy megszüntesse az “emberiség” projektet. A végső csata az  Homo Deus-ban dől el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.