A hazai SFV nyit szombaton a Winery Dogsnak a Barba Negrában

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Billy Sheehan, Richie Kotzen és a Dream Theaterbe frissen visszatért Mike Portnoy alkotta supergroup a mosonmagyaróvári SFV zenekart választotta, hogy a szombati Barba Negrás koncertjük előtt a színpadot bemelegítsék.

“Biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz számunkra a szombati koncert, hálásak vagyunk a lehetőségért. Ez egy mérföldkő és egy visszajelzés is egyben arra, hogy megérte gyúrni a műsorunkat, amiben Nóniusz Gábor és Pócsi István segített és pátyolgatott bennünket. A zenekarból mindannyian szeretjük a triót, páran koncerten is voltunk, így tudjuk, hogy hatalmas energia árad a színpadról. Pont ezért, a műsorunkat a pörgős számainkból raktuk össze, hogy megalapozzuk a hangulatot.” – mondta Sárközi Márton gitáros.

A programjuk gerincét az idén októberben megjelent ‘We Are’ című lemezük dalai alkotják.

Nagyon örülünk a lehetőségnek! Az, hogy a The Winery Dogs előtt játszhatunk, legalább annyira hihetetlen, mint hogy Mike Portnoy visszatér a Dream Theater-be. Remélem, ezt a történetet élőben is elmeséli!” – fűzte hozzá a banda frontembere, Szórádi Olivér.

 

Kapunyitás 19:00 lesz. Az SFV pontosan 20:00-kor kezd. 21:00 The Winery Dogs.

A Livesound bemutatja:
2023. október 28., szombat 19 óra
Barba Negra Red Stage
The Winery Dogs koncert + SFV

 Belépő: 14.900 Ft.

Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu oldalon. 

Facebook esemény itt

SFV – We Are 

 

SFV – Summer Lies

 

 

SFV – We Are LP spotify

https://open.spotify.com/album/2FYV6BfIJHLsvq9erBtEU1?si=I1Vt2JoOT3yQfJYmmjbXEg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.