Augusztusi thrash matiné a Dürerben a Havokkal és a Dust Bolttal

Nuskull Magazin

Hat év után visszatér Budapestre a Havok. A denveri thrash-banda a kötelező európai nyári fesztiválos körön kívül lenyom egy maréknyi klubbulit is, és nagy szerencsénkre ebből mi sem maradunk ki. A flyer alapján a legutolsó, 2020-as V lemezükre építkező headliner bulikon felváltva melegít majd a Skeletal Remains és a Dust Bolt, hozzánk utóbbi érkezik. A németek utoljára négy éve, pont a lezárások előtt játszottak nálunk a ‘Hajón, augusztusban már az új bőgőssel, Tom Liebinggel (Cyber Messiah, Psychaotic stb.) mutatják be a feburárban megjelent Sound & Fury c. nagylemezüket.

Az augusztus 21-én a Dürer Kertben tartandó bulira a jegyelővétel május 13-án, délelőtt 11 órakor indul. Jobb, ha pont akkor veszed ki a szüneted melóban, ha nem akarsz lemaradni a nyár egyik legszélvészebb bulijáról.

//www.youtube.com/watch?v=B5K4uMmambs

//www.youtube.com/watch?v=vxCqdAM5SvU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.