Leonov – Procession – egy sötét és komor videó

Fémforgács

November 24-én a Vinter Records gondozásában jelenik meg a norvég post-rock/metal banda a Leonov új albuma, a Procession. Erről borongós hangulatú címadójuk kapott egy meglehetősen sötét és komor videót.

A Procession egy felpörgetett Leonov dal legritkább esetét mutatja, de továbbra is egyedülálló és felismerhető. Az egység és sokféleség, az egyén és a csoport kérdéseivel foglalkozik. Autonómia és nihilizmus, célja és kényszere a másiknak. A hozzá készült videóban a borotvaéles, hideg progresszívitást szívből jövő, meleg szövegrészek ötvözi, kísérteties képvilága szinte túlvilági hangulatot kölcsönöz az egész filmnek. Simen Skari köszönt ezért a sötét és felemelő videóért.” – mondták videójuk kapcsán.

Leonov – Procession

(Vinter Records)

1. Rem

2. Amer

3. Procession

4. Sora

5. Mesos

6. Oreza

7. Son

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.