Cailleach Calling – Glittering Delusion – új dal

Fémforgács

Tavaly márciusban adta ki debütáló albumát (Dreams Of Fragmentation) a progresszív / atmoszférikus  black  metalt játszó Cailleach Calling. Az amerikai-ukrán felállású formáció nemrégiben Glittering Delusion című új dalával jelentkezett, amely az alábbiakban hallgatható meg.

A Glittering Delusion című dalt eredetileg egy verseny részeként – Cyberpunk 2077 játékhoz – a CD Projekt RED fejlesztő számára készítettük. Emiatt a kompozíció kissé eltér attól, amit a debütáláskor hallhattatok, de egy igazán remek zenei kirándulást nyújtott nekünk, és reméljük most nektek is.  Jelenleg a második albumunkon dolgozunk, amiről most még nem sok mindent árulnánk el.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.