Kanonenfieber – Kampf und Sturm – új videó

Fémforgács

Tengeralattjárókat akartál, itt vannak tengeralattjárók!” Ezzel a felkiáltással tette közzé hamarosan megjelenő új EP-jének első dalát a Kanonenfieber. A Noise által 2020 óta működtetett egyszemélyes német melodic black/death hadsereg november 25-én az Avantgarde Music kiadásában indítja útjára U-Bootsmann címet viselő két dalos kislemezét. Ennek első dalaként a szöveges videót is kapott Kampf und Sturm ismerhető meg.

A Kanonenfieber november 24-én a Krzysztof Drabikowski-féle Батюшка (Batushka) vonal előtt lép fel az Analog Music Hall-ban, az Uburen társaságában. Addig is itt van idén áprilisi német koncertjük teljes anyaga.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.