Endseeker – Hell is Here – új videó

Fémforgács

Október 27-én érkezik a német OSDM banda, az Endseeker negyedi lemeze Global Worming címmel. Ennek újabb videójaként Hell is Here nézhető meg, amiről a követhetőket árulta el a zenekar:

A Hell is Here egy dal a háborúról és a nagyszabású eszkalációtól való állandó félelemről. Jelenleg nagyon sok politikai feszültség van a világban. Állandó fenyegetés állítólagos biztonságunkra. Valami készülődik a felszín alatt, és úgy tűnik, elég csak egy őrült, aki megnyomja a rossz gombot, és mindannyian a pokolba jutunk. Bizarr, láttunk már ehhez hasonló szart a filmekben, ami hirtelen valósággá válik. Ez egyszerűen ijesztő.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.