Sulphur Aeon – A hét korona hét pecsétje

Fémforgács

Seven Crowns And Seven Seals címmel jelent meg a black/death metalt játszó Sulphur Aeon új albuma. A Lovecraft mániás német zenekarnak ez a negyedik albuma, ami az alábbiakban hallgatható végig. A lemezborítóján Paolo Girardi mesterien kivitelezett műve látható.

Ave Kultisták!

Ahogy sejtitek hosszú utat tettünk meg nehéz akadályokkal. De jó kis utazás volt az írási folyamattól a felvételekig, és örömteli volt végre megpillantja a fényt. Most leleplezzük új albumunk a Seven Crowns And Seven Seals megjelenését és feltörjük annak pecsétjeit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.