Angerseed – Jubileumi év vége és 2024-es tervek

Fémforgács

Az Angerseed 15. jubileumi évének őszi-téli bulijai a hétvégén kezdődnek. Ezzel, s még néhány egyéb történéssel kapcsolatban küldött egy rövid összefoglalót a zenekar frontembere Peter D. Maniak.

A 15. jubileumi évünk eddig relatíve csendesen telt, de természetesen sok történés, tervezés és előkészület zajlott a háttérben. Ezen a héten pedig beindulnak a koncertek is, szombaton (október 21) Nyíregyházán kezdünk a Club Hollywoodban a Battles in the East Vol. II. bulin.

A 2. lemez anyagának demója jó ideje készen van, nyáron kezdtük el a dalok végleges formába öntését. November közepén közzéteszünk egy új dalt, az őszi bulikon pedig a tervek szerint már játszani is fogjuk. A lemez jövő év nyárra/őszre várható, az ezzel kapcsolatos történéseket folyamatosan megosztjuk majd oldalainkon!” 

Az őszi bulikra visszatér régebbi dobosunk, Szendi Attila, de egy bulin szintén egy régi arc, Gáva József látható majd a dob mögött. Kövess bennünket, várunk mindenkit a bulikra, különös tekintettel a november 25-i XIV. Full Of Anger Underground Metal Fesztiválra, amely a debreceni Víztoronyban lesz 6 vérbeli UG bandával!

Merchandise cuccaink továbbra is elérhetőek a bulikon, illetve rendelhetőek, novembertől újabb cuccokkal is jelentkezünk!

Mindhalálig Underground!”   

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.