Deathcore- és metalcore-zenészekkel erősíti szólóprojektjét a System of a Down basszere

Nuskull Magazin

Egy ideje már tudvalevő volt, hogy amíg a System of a Down látványosan nem készít új anyagot, de néha mégis, meg nem koncertezik, ugyanakkor olykor-olykor előfordul, addig a zenekar bőgőse, Shavo Odadjian új szólóprojekten ügyködik, ami szakítva az eddigi oldalhajtásaival se nem hiphopos, meg nem is elektronikus cumó lesz, hanem a zenész elmondása szerint

igazi „vissza a gyökerekhez” durvulat.

Elnézve a frissen felfedett lineupot, erre minden esély meg is van:

  • Shavo Odadjian (System of a Down) – basszus
  • Taylor Barber (Left to Suffer) – ének
  • Alejandro Aranda (scarypoolparty, American Idol) – gitár
  • Josh Johnson (Winds of Plague, Skin Trade) – dob

A Project Shavo (ami néha csak Shavo néven fut, szóval döntsék már el) készülő lemezének felvételeit a Winds of Plague gitárosa, Michael Montoya felügyeli, aki MorgothBeatz néven már olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott együtt, mint Jonathan Davis (Korn), Travis Barker (blink-182), az Issues vagy épp az Ov Sulfur. Ha már előkerült Jonathan neve, Shavo szerint vele is van már egy közös dal, illetve Howard Jones (Light the Torch, ex-Killswitch Engage) is posztolt arról tavaly decemberben, hogy Odadjian és Montoya társaságában bandázik a stúdióban, szóval esélyes, hogy tőle is becsúszik egy fít. Semmi se kizárt, minden lehetséges, addig pedig meg lehet csodálni ezeket a bohókás pillanatképeket a kötetlen munkafolyamatokról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

sHaVo (@shavoodadjian) által megosztott bejegyzés

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.