Altars of the Moon – Isteni együttállás

Fémforgács

Két évvel ez előtt Heath Rave (Lotus Thrones, ex-Wolvhammer), Jeff Wilson (Chrome Waves), Alan Cassidy (The Black Dahlia Murder) és Nathan Verschoor (UADA) együttműködött egy projekten, melyet Altars of the Moon néven kereszteltek el. Ennek eredménye az akkor Brahmastra címmel megjelent két dalos, közel 29 perces anyag lett, melyet az elejétől a végéig átjárt a doom metal pszichedelikusabb, sötétebb, melankolikusabb hangulata.

A projekt kissé megújult formában – csatlakozott hozzájuk Bruce Lamont (Yakuza) szaxofonon, valamint Mac Gollenhon (Duran Duran, David Bowie) – most visszatért, hogy kiadják a doom, valamint a post aspektusaiba hajló, viszont a black, illetve a kísérlti vonal és komor pszichedeliát sem hanyagoló The Colossus and the Widow című albumukat. Ennek első kedvcsinálójaként G.O.D. Initiative daluk videóját juttattak el hozzánk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.