Manipulator – Egy undorító történet a hibákról és azok ismétléséről

Fémforgács

Az a zenei harag, amit a Napalm Death és a Repulsion szabadjára engedett a ’80-as években, még mindig tart. Ezt bizonyítja a New York-i zenész, Andrew Notsch által működtetett grindcore vonalas Manipulator. Andrew sokunknak olyan formációkból lehet ismerős, mint az instrumentális progresszív/post-metal banda, a This Is the Last Time és a tech-death Sunless. Manipulator nevű projektjének hamarosan megjelenő második lemezéről Tangled Insides dalának videóját juttatta el hozzánk, amelyben Tim Bradley vendégeskedik.

A dal Tim Bradley elméjéből született, ami egy undorító története mesél el a hiába való a próbákról, a hibákról és azok folyamatos ismétlésről. Kézenfekvő volt, hogy az énekhez ő is adja a hangját.” – mondta Andrew Notsch.

Drawing Secret Circles című lemeze november 3-án jelenik meg a Wise Grinds Records, a Here Is Nowhere Records, a Dead Red Queen Records és a Psychocontrol Records közös kiadásában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.