The Browning – Poison – új dal és videó

Fémforgács

Egy energikus, nyers és egyben brutális dallal adott ki az elektronikus deathcore / metalcore vonalán mozgó The Browning. Poison című dalukhoz egy friss videó is készült, ezt láthatjátok most.

A Poison egy izgalmas hullámvasút, ami a deathcore és a metalcore elemeibe merül egy fergeteges filmzene érdekében. A The Browning továbbra is feszegeti a modern metal határait, olyan autentikus zenei élményt hozva létre, amely lényegre törő. És ez csak a bemelegítés.

A Poison a FiXT közösség által kiadott azonos című, digitálisan kiadott single-kislemezen jött ki, amin megtalálható a dal instrumentális változata is.

A FiXT egy nemzetközileg elismert, 100%-ban független előadók tulajdonában lévő lemezkiadó. A FiXT zenekatalógusa több mint 1,75 milliárd online streamet gyűjtött össze, amelyek a játékosok, sci-fi és a képregény rajongók fő közönségéhez kapcsolódnak. Az egészet az előadó/zeneszerző/producer Klayton, legismertebb nevén Celldweller alapította 2016-ban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.