Pink Floyd – Folytatódik az ünneplés

Hard Rock Magazin

A Pink Floyd újabb kiadványokkal ünnepli a ’The Dark Side Of The Moon’ megjelenésének 50. évfordulóját. A tavasszal megjelent díszdoboz tartalmát, az újramaszterizált hanganyagot külön-külön, CD-n, LP-n és Blu-ray lemezen is beszerezhetjük október 13-tól.

A ’The Dark Side Of The Moon’ eredetileg 1973. március 1-én jelent meg, az azóta eltelt 50 év alatt is bizonyította, hogy a Pink Floyd egyik legnagyobb hatású albuma. Máig több mint 50 millió példányban kelt el világszerte és ez a szám biztosan emelkedni fog a jövőben. Az 50 éves jubileumra készült gigantikus díszdoboz tartalma részeként jelent meg először a klasszikus album új, 2023-as remaster változata. Ez az új hangzású felvétel október 13-tól önálló digipak CD-n, vinyl és Blu-ray lemezen is elérhető lesz a lemezboltokban, utóbbi Dolby Atmos és az 5.1-es keverés mellett a felújított sztereó változatot is tartalmazza.

Pink Floyd

Pink Floyd

Pink Floyd

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.