Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer: új klip a Lorna Shore-tól

Nuskull Magazin

Nem is olyan régen a Lorna Shore a két évvel ezelőtti kislemezéhez adott ki egy klipet, most viszont visszakanyarodtak a tavalyi Pain Remains albumhoz, aminek a nyitószámát filmesítették meg. A Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer szám szerint már a hetedik klip az anyagról, és ez a tény is szépen szemlélteti, hogy a cucc nemcsak 2022, de talán az egész évtized legfontosabb deathcore-lemezeként fog bevonulni a zenetörténelembe.

A zenekar november 20-án Budapesten is bemutatja az albumot, és a koncert épp tegnap, az új klip megjelenése után pár órával lett teltházas, ami azt jelenti, hogy a Barba Negrában nagyjából 3500 ember fogja megnézni a Lorna Shore-t. Will Ramosék előtt a Rivers of Nihil, az Ingested és a Distant nyitja az estét.

//www.youtube.com/watch?v=9-jP9P-KXyc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.