Nervosa – Itt van a Jailbreak

Fémforgács

Mára bőven kijutott a friss debütálásokból. A brazil thrasher csajbanda, a Nervosa is a mai nap folyamán adta ki ötödik albuma Jailbreak címmel.

A Jailbreak dalai azt üzenik, hogy “szabaduljunk meg mindentől és mindenkitől, ami, vagy aki megakadályozhat abban, hogy saját utad és ötleteid megvalósítsd. Ez arról szól, hogy büszke legyél magadra, és higgy az erősségeidben.” – mondta Prika Amaral énekes/gitáros. “Az új album sok dallamot és sok klasszikus heavy metal riffet tartalmaz. Ez a heavy metal kombinációja, de még mindig thrash és death… és brutális.

Szerintem  a Jailbreak a  Nervosa legforradalmibb lemeze, mind zeneileg, mind szövegileg. Ez egy nagyon kihívásokkal teli folyamat volt, ugyanakkor nagyon konstruktív. Minden részletre oda tudtunk figyelni, amíg el nem értük a legjobb eredményt.” – tette hozzá Helena Kotina gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.