ABBATH mester februárban Budapestre jön!

Haverock Közösség

ABBATH mester februárban Budapestre jön!

A legendás ABBATH mester újra turnéra indul, így Budapestre is visszatér február 4-én!
A Dread Reaver turné a legutóbbi lemez címét viseli, de az Immortal alapító énekes és csapata természetesen a régi klasszikusokat is elhozza majd.

ABBATH – Dream Cull

 

 

 

 

A turné állandó vendégei: a Joel Grind vezette oregoni, thrasher Toxic Holocaust és a James McBain alkotta black / speed metal Hellripper Skóciából.

 

 

 

 

Toxic Holocaust – New World Beyond

HELLRIPPER – THE NUCKELAVEE

A jegyértékesítés szeptember 7-én 10 órakor indul:
https://jegy.rock1.hu/abbath_20240204

Esemény:
https://www.facebook.com/events/210618878411191

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA, a Doomstar Bookings és a Revelations Music bemutatja:
ABBATH – Dread Reaver Europe 2024
TOXIC HOLOCAUST
HELLRIPPER
2024.02.04.
BARBA NEGRA BLUE STAGE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.