Budapesten indul a Meshuggah tavaszi turnéja

Nuskull Magazin

Budapesten, a Barba Negrában vág bele jövő tavaszi EU-turnéjába 2024. március 7-én a Meshuggah. A prominens svéd extrém metal-zenekar utoljára tavaly kente el a szánkat a Fezenen (azelőtt pedig szintén a Barbában – igaz, még a régiben), a mostani jelenésük pedig még mindig kicsit a tavaly bemutatott úthengerre, az Immutable lemezre húzható fel. A nullagyárosok nem egyedül lépnek majd színpadra: előttük az ex-In Flames-tagok szupergruppja, a The Halo Effect tér szinte már haza hozzánk (apró hahotamorzsa, hogy Mesügéék észak-amerikai turnéján meg pont az In Flames melegít), illetve még a viszonylag friss lemezes hamburgi Mantar hoz majd furcsa, pankos mentalitású sludge-ot.

Külön érdekesség még, hogy aznap a Barba mindkét színpadát leuralja egy svéd headliner, így az Blue Stage-en meg lehet majd nézni az Avatart is, akiknek mondjuk még nincsenek előzenekarai, de ez már így is kapásból négy külföldi banda, ami nem rossz egy csütörtök estétől.

Az északi matinére a jegyelővétel szeptember 29-én, délelőtt 11 órakor startol, érdemes lesz a Concerto honlapjára tapadni, ha kedvezményesen szeretnél behoppanni erre a nem mindennapi csomagra. További részletek a facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=OyWbQwK65Qc

//www.youtube.com/watch?v=8JPtxtSK-Cs

//www.youtube.com/watch?v=WByGv-qdZ4w

//www.youtube.com/watch?v=RHNCySixQpE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.