Whitechapel – Without You | Without Us – új videó

Fémforgács

Új videót mutatott be a Whitechapel. Without You | Without Us daluk klipjét David Brodsky és a banda gitárosa, Ben Savage közösen rendezte. A videó egyébként 2021-es Kin című albumuk befejező kisfilmje.

Izgatottan mutatjuk be nektek a Kin című albumunk utolsó videó-ciklusát, amit Without You | Without Us dalunkra készítettünk el régi barátunkkal, David Brodsky-val és a MyGoodEye Visuals csapatával. Úgy érezzük, ez egy nagyszerű módja annak, hogy lezárjuk ezt az albumot, és közben elkezdjük a munkálatait a 9. albumunknak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.