Spock’s Beard – Vissza az NDV-korszak első lemezéhez

Hard Rock Magazin

Időutazásra hív minket a Spock’s Beard. Jubileumi kiadásban jelenik meg hamarosan a 20 évvel ezelőtti ’Feel Euphoria’ című lemezük, amelyen már Nick D’Virgilio volt az énekes.

Idén ünnepli a Spock’s Beard hetedik, ’Feel Euphoria’ című lemezének 20. évfordulóját. Mérföldkőnek számít ez az album a zenekar életében, hiszen ez volt az első anyag Neal Morse nélkül, ahol Nick D’Virgilio az énekes posztot is betöltötte. A ’Feel Euphoria’ most lesz először kapható vinyl formátumban, amit újramasztereltek és tartalmaz két bónuszdalt is. A ’Feel Euphoria (20th Anniversary Release)’ gatefold borítós 2 LP kiadásban jelenik meg november 24-én.
Dave Meros, a csapat basszusgitárosa így kommentálta az újdonság érkezését: „Ez az első lemezünk a Nick-korszakból és a Spock’s Beard újrakiadásai közül. Sok éve hallgattam meg utoljára ezt az albumot, és most klassz volt szembesülni azzal, hogy milyen keményen játszottunk. Ez a hangzás egyedi volt az akkori tipikus progrock albumokhoz képest, és különbözött attól, amit előtte csináltunk, meg persze attól is, amit utána.

’Feel Euphoria (20th Anniversary Release)’ dallista:

01. Onomatopoeia
02. The Bottom Line
03. Feel Euphoria
04. Shining Star
05. Ghosts Of Autumn

01. A Guy Named Sid: Intro
02. Same Old Story
03. You Don’t Know
04. Judge
05. Sid’s Boys Choir
06. Change
07. Carry On
08. Moth Of Many Flames (bónuszdal)
09. From The Messenger (bónuszdal)

Spock's Beard

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.