Hámori Dávid lett A Király Halott új dobosa, itt az első szám vele

Nuskull Magazin

Idén év elején érkezett a hír, hogy Hámori Dávid (a.k.a. Dáci a.k.a. Mezítlábas dobos) nyolc év után otthagyja a Fish! zenekart, hogy új kihívások elé nézzen karrierje során. A dobos többször is kihangsúlyozta a YouTube-ra feltöltött videóiban, hogy nem tűnik el a zenei életből – eleve mert ott van neki a Golconda is -, most pedig lehullt a lepel arról, mibe vágta a dobverőit: A Király Halottba.

A zenész és a nyíregyházi pop metal-alakulat útjai nyáron fonódtak össze, és a kezdeti beszélgetésekből, majd próbákból hamar arra az elhatározásra jutottak, hogy együtt kell folytatniuk. Ennek első lenyomata most a Tűnj el! című dal, amit odalent mutatunk is. A trekk háttérmunkáit Brucker Bence (AWS / Y Sound Studio) végezte, míg az énekfelvételek Diószegi Kikinél (Down for Whatever / Stray Heart Records) zajlottak.

//www.youtube.com/watch?v=tvvqBGjxYGY

//www.youtube.com/watch?v=-7L9NBDNpes

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.