Dreariness

Ladies in Rock

A Dreariness 2012-ben alakult. Eredetileg egy mexikói énekesnő, M. (Deadly Hollow) volt a megálmodója, akihez két olasz zenész, Gris és Torpor csatlakozott session zenészként. Ez a felállás egy Dreariness című demót adott ki 2012-ben. Ezután, még ugyanebben az évben számos vita és félreértés alakult ki a felek között, aminek következményeként a Dreariness két zenekarrá szakadt, ugyanezzel a névvel. Az egyik Dreariness M. (Deadly Hollow) énekesnőé – ő 2013-ban kiadott egy újabb demót Between Hidden Words címmel, majd 2018-tól hiátusra vonult.
A másik Dreariness, akiket most bemutatunk, Gris és Torpor zenekara, akihez Tenebra csatlakozott énekesnőként. Műfajuk blackgaze/depresszív black metal. 2013-ban megjelent első nagylemezük My Mind Is Too Weak To Forget címmel. Ezt követte 2016-ban a Fragments, majd 2020-ban egy Closer című EP-vel jelentkeztek.
Legújabb kiadványuk a 2022-es Before We Vanish.

Tagok:
Tenebra – ének
Gris – gitár, basszusgitár, billentyű
Torpor – dob

Facebook: https://www.facebook.com/Dreariness

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.