S.O.O.T. – Új klipp, új nagylemez

Haverock Közösség

 

Klipp premier a S.O.O.T. új albumáról

 

 

A 2015- ben Kollár Ádám gitáros-dalszerző által alapított és vezetett S.O.O.T. zenekar eddig két Ep- vel, mely Laku Noc valamint Selection Of Old Trax címmel látott napvilágot és két albummal büszkélkedhet. A két nagylemez, a Stay Out This és a Second Opportunity Or Trouble után hamarosan érkezik a harmadik album Signed Out On Third címmel. Ahogy már megszokhattuk az előző két albumnál is, vendégénekesekkel készült el az új anyag. Az  albumon többek között hallhatjuk: Budai Petur (ex-Aebsence),,Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe), Rákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember), Sándor Éva (Together Gospel Singers) A lemezen feltűnik vendégként Michelle A. Julyan amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán közreműködött egy szám erejéig.
A basszusgitárokat Kerezsi Gergely, Maros Rudolf és Kollár Ádám játszották fel.  A gitárokat Kollár Ádám játszotta fel a Korom stúdióban. A lemez dobfelvételei 2022-ben a Zengőkertben kerültek rögzítésre Bánházi Gábor által.

Az ‘Ember cipelte’  dallal a S.O.O.T. Alföldi Berci bácsi emléke előtt tiszteleg.

A harmadik, Signed Out On Third- lemez 12 dalt tartalmaz:

  1. IntreeMichelle
  2. Ember cipelte feat. Rákóczi Antal
  3. Toskanium feat. Komáromi Gergely
  4. Everyday Resurrection feat. Török Viktor
  5. Black collar
  6. Rólad a képek feat. Sándor Éva
  7. A köd feat.Budai Petur
  8. 2024 feat. Lőcsei Bence
  9. Alteregó feat.Csiaki Márk
  10. Treasure feat. Michelle A. Julyan
  11. Splendor feat.Lőcsei Bence
  12. Dekadens

A lemez borítóját Várdai László tervezte és kivitelezte. Az új album várhatóan az év vége felé jelenik meg. Friss információ, hogy még egy klipp várható az album megjelenéséig.

S.O.O.T. – Signed Out On Third /2023/

Dobok: Szűcs ‘Tatám’ Gergely

Basszusok: Kerezsi Gergely, Maros Rudolf, Kollár Ádám

Gitár /Elektronika/ Zene: Kollár Ádám

Facebook: https://www.facebook.com/SOOTbandHU

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.