A Blind Myself januárban lemezbemutató koncertet tart

Nuskull Magazin

Közel egy évtized után a Blind Myself idén új albummal jelentkezett, aminek most a lemezbemutató koncertjét is bejelentették. A buli január 27-én lesz a Dürer Kert nagytermében.

A hazai metalszíntér ikonikus zenekara 2016-ban fejezte be az aktív működést, azóta kétszer tértek vissza néhány koncert erejéig, 2018-ban és 2022-ben. Utóbbi idején már tudni lehetett, hogy új dalokon is dolgoznak, ezekből állt össze az idén nyáron megjelent Az idő dönti el album, ami a feloszlás előtti utolsó korszakuk magyar nyelvű, direktebb dalszerzését vitte még tovább. A friss dalok – a már 2022-ben is játszott Akárki fia kivételével – a most bejelentett düreres bulin lesznek először élőben hallhatók, de persze ezek mellett az életmű korábbi szakaszaiból is lesz szemezgetés.

A jegyelővétel szeptember 25-én indul, egyéb infók a facebookos eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=Cyhq3MSYUaQ

Fotó: Kovács Zoltán

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.