Heedless Elegance – The Threads – új videó a Chelsea Grin énekesével

Fémforgács

Ahogyan arról már a korábbiakban hírt adtunk albumának dalain dolgozik a budapesti metalcore zenekar, a Heedless Elegance. Most a Chelsea Grin énekesével, Tom Barberrel közös The Threads daluk videóját juttatták el hozzánk, ami szintén helyet a tervek szerint év végén megjelenő egyelőre cím nélküli harmadik nagylemezükön.

Megjelent a legújabb dalunkhoz, a The Threads feat. Tom Barber of Chelsea Grin-hez egy új videoklip! Óriási köszönet az egész stábnak, akik dolgoztak ezen a felvételen! A következő hetekben több új tartalommal is készülünk nektek, alig várjuk, hogy megoszthassuk őket!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.