Újra Edda szól a kastélyban!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Július végén különleges akusztikus átiratban csendültek fel az ország legszívhezszólóbb rockdalai a varázslatos Gödöllői Királyi Kastélyban. A nagy sikerre való tekintettel Pataky Attiláék szeptemberben visszatérnek a tett színhelyére, ám ezúttal a jól megszokott, hangos koncerttel készülnek.

Ráadásul most remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz, hiszen míg a nyár-közepi unplugged bulit végül a korlátozott befogadóképességű Lovarda épületébe száműzte az ígért zivatar, addig bízva az indiánnyárban, a szeptember 15-i ráadás koncertet a kastély parkjába, a csillagos ég alá képzelik a szervezők. Így igazán különleges estének ígérkezik ez a pénteki, a jövőre kereken fél évszázadot ünneplő együttes elmúlt évtizedekben legendássá érett dalaival. Nem kérdés hát, hogy ez alkalommal is megtelik a Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző parkja, nemcsak rajongókkal – mint ahogy fullházas volt a legutóbbi, 2019-es szabadtéri bulijuk is ezen a helyszínen – hanem szívdolgokkal, érzelmekkel, nosztalgiával, vágyakkal, köszönhetően többek között olyan vitathatatlanul dallamtapadást okozó eposzoknak, mint a Hűtlen, az Éjjel érkezem, vagy akár az Álmodtam egy világot. Persze a romantika mellett azért a vérbeli pörgős, riffekkel tűzdelt ugrálós nóták sem maradhatnak ki a repertoárból, hiszen így lesz teljes a kép, vagyis ami egy hosszú estébe belefér a 49 éves zenekar lenyűgöző életművéből.

A koncert dátuma és helyszíne: 2023. szeptember 15., Gödöllői Királyi Kastély

További információ: https://www.facebook.com/events/1437182040157996

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.