S.O.O.T. – Ember cipelte – új videó

Fémforgács

Újabb videóval jelentkezett a Kollár Ádám gitáros vezette S.O.O.T. zenekar. Ember cipelte daluk a hamarosan megjelenő Signed Out On Third albumukról való. A dalban és a videóban Rákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember) vendégeskedett, amiről Ádám az alábbiakat osztotta meg:

Az Ember cipelte dalban Rákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember) közreműködik, aki maga faragta a rögzített címmel ellátott nótához a szöveget, dallamot, amely mesésre sikeredett. Olyannyira, hogy első hallgatás után tudtuk, erre a dalra is kell majd valami videót kreálnunk. Anti maga készített pár képkockát Gedó László, Balta Norbert és Rákóczi Botond társaságában. Köszönet Nekik! Továbbá köszönet a Pexels.com oldalnak az említettek mellett beépített videókért! Ezekkel együtt remélem egy remek vizuál anyagot sikerült összehoznom, amivel Alföldi Berci bácsi emléke előtt tisztelgek. Köszönet az Alföldi családnak, hogy megalkothattam!!! DIY anyag ismét, de remélem sok csalódásra okot nem adó. / ha kellene efféle info/ Köszi még 1x!

Az új albumon is illusztris a közreműkők névsora: Budai Petur (ex-Aebsence), Csiaki Márk (Zeng), Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe), Lőcsei Bence, Rákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember), Sándor Éva (Together Gospel Singers) és Török Viktor (Marcello’s Mystical Mond, Vicodin, Juice). A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán közreműködött egy szám erejéig. A basszusgitárokat Kerezsi Gergely, Maros Rudolf és Kollár Ádám játszották fel. A dobon, ahogy eddig is, Szűcs Gergely játszik.

S.O.O.T. – Signed Out On Third

(S.O.O.T.)

1. Intree

2. Ember cipelte feat. Rákóczi Antal /ex-BabyBone, Nemember/

3. Toskanium feat. Komáromi Gergely /ex-Omega Diatribe/

4. Everyday Resurrection feat. Török Viktor /Marcello’s Mystical Mind, Vicodin, Juice/

5. Black collar

6. Rólad a Képek feat. Sándor Éva/Together Gospel Singers/

7. A köd feat. Budai Petur /Aebsence/

8. 2024 feat. Lőcsei Bence

9. Alteregó feat. Csiaki Márk /Zeng/

10. Treasure feat. Michelle A. Julyan /PRS pulse artist, Hot Commodity’s Soul Chain/ Polonkai Tamás és Sohajda Péter engedélyével!

11. Splendor feat. Lőcsei Bence

12. Dekadens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.