Panzerchrist – Last of a Kind – itt az új album

Fémforgács

Tíz évvel legutóbbi albuma után a Panzerchrist most ismét ránk támad! Az új, Tue Madsen producer által irányított felvételeken a a stílusában meghatározó skandináv zenekar brutális hangzása érintetlenül maradt, gonoszsága megújult, Sonja Rosenlund Ahl kegyetlen énekhangja pedig belénk hasít. Egyesek szerint a metal színtéren csak néhány olyan zenekar van, akiket igazi úttörőknek és zenei mozgalmak elindítóinak lehet tekinteni. Amikor 1996-ban a Panzerchrist a Six Seconds Kill című debütáló albummal bevezette a death metal blackened fajtáját Skandináviában, a Vader és a Bolt Thrower mellett stílusteremtővé is vált Európában.

Az Antfarm stúdióban Madsennel felvett Last Of A Kind című új album a Panzerchrist táborban uralkodó csendet és a felállás instabilitását megoldja azzal, hogy a csapat némi vérfrissítésen esett át… Felállásuk: Frederik Enevoldsen – basszus/billentyűk, Frederik O’Carroll – gitár, Danni Jelsgaard – dobok, Sonja Rosenlund Ahl – ének, Danny Bo Pedersen – gitár. És még egy kicsit több is sikeredett. A düh, a feszesség és a gyorsaság, ami a Panzerchrist lelke, újra megjelenik. Sonja Rosenlund Ahl ördögi éneke őrült mennyiségű zenei érdekességgel párosul!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.