Sherinian/Phillips – Vissza a kétezres évek elejére

Hard Rock Magazin

Augusztus 25-én érkezik a Derek Sherinian-Simon Phillips páros első koncertlemeze, amelyet tavaly rögzítettek a kaliforniai The Grape Venturában. A billentyűs szerzeményei közül ezúttal a 2001-es ’Inertia’ album címadó dalát hallgathatjuk meg élő felvételről.

Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Black Country Communion, ex-Dream Theater) és Simon Phillips (Protocol, ex-Toto) zenei szövetsége már két évtizedes múltra tekint vissza, de Derek 2020-as ’The Phoenix’ és 2022-es ’Vortex’ lemeze óta szinte folyamatosan együtt dolgoznak. A páros 2022. augusztus 29-én mutatta be élőben a billentyűs instrumentális szerzeményeit, az előadáshoz Ron „Bumblefoot” Thal (Sons Of Apollo) gitáros és Ric Fierabracci basszusgitáros társult. Ennek a koncertnek az anyagát adja ki augusztus 25-én az Inside Out Music ‘Sherinian/Phillips Live’ címmel digipak CD-n és vinyl lemezen is. Az Aurora Australis után most az Inertia című szerzeményt ismerhetjük meg a négyes előadásában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.