Z!ENEMi – bulis lett a legújabb klipjük

Fémforgács

Megjelent a miskolci Z!ENEMi együttes legújabb klipje, ami egy bányatavi trógerpartit mutat, lerúgott kisbusszal, élemedett korú BMW-vel és villódzó piacos hangfallal. A dal küldetése, hogy letaszítsa az Ossián Sörivóját és a Zorall italos tételeit Magyarország ivóhimnuszainak üres üvegekből épült trónjáról. Ha ez sikerül, mindenki meghívhatja a zenekart valamire! De addig is: Kedves egészség!

A koreográfiát a zenekar a FORTNITE játékból tanulta, amit otthon is bátran ki lehet próbálni. A klipet 4K Raiders csapata készítette, a 90-es éveket idéző utómunka és az analóg HDR világ pedig Láposi Dávid keze munkáját dicséri. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.