Paul Rodgers – Majd negyedszázad után ad ki új dalokat

Hard Rock Magazin

Paul Rodgers, a Free egykori és a pillanatnyilag inaktív Bad Company jelenlegi énekese 23 év után új szólónyagot készül kiadni, amelynek már meghallgatható az első előzetese.

A Free és a Bad Company legendás frontembere, aki megfordult a Jimmy Page alapította Firmben, sőt Freddie Mercury helyére is beszállt a Queenbe, szólóanyagot készül kiadni ’Midnight Rose’ címmel, amely szeptember 22-én jelenik meg. 2014-ben ugyan kijött egy Paul Rodgers-lemez ’The Royal Sessions’ címmel, de ezen kizárólag feldolgozásokat ad elő, legutóbb 2000-ben hallhattunk tőle saját új zenét az ’Electric’ albumán.
Egy dalt, amelynek címe Living It Up, már most meghallgathatunk a ‘Midnight Rose’-ról, a szólólemez hazai lemezboltokban is előrendelhető CD és vinyl formátumban.

’Midnight Rose’ dallista:

1. Coming Home
2. Photo Shooter
3. Midnight Rose
4. Living It Up
5. Dance In The Sun
6. Take Love
7. Highway Robber
8. Melting

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.